Arçelik bağcılar beyaz eşya servisi sınırları zorlayan bir servis olup aynı günde sizlerin yaşamış olduğunuz arıza ve teknik sıkıntılarınıza %20’ye varan indirimlerle garantili ve orjinal yedek parça kullanarak sizlerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Tecrübeli olan teknik servis ustalarımız tamir ve bakım için eğitilmiştir. Bir dünya markası haline gelen Arçelik servis bağcılarda, en doğru en yakın, arçelik servisi haftanın tüm günleri çözüm ve fikir üretmekten gurur duymaktadır. 7/24 çalışmaktadır.

En kaliteli hizmet kalitesiyle Bağcılar Arçelik beyaz eşya sektöründe yılların vermiş olduğu iş tecrübesi ile çabuk, hızlı, ekip kadromuzla usta ve yetkili belgeli teknisyenlerle aynı gün içinde arıza kaydınızı bıraktığınız anda servis hizmet vermekteyiz. Avrupa yakasının her bölgesine servis hizmetimiz devam etmektedir. Kurumumuz resmi şekilde bayi olarak çalışmaktadır.

Arçelik bağcılar beyaz eşya servisi ile değiştirilen her yedek parça 1 (bir) yıl süre ile garanti altına alınmaktadır. Günlük yaşamda online çağrı merkeziyle 7/24 teknik servis hizmeti ve bilgi alabilirsiniz. Servis bağcılar sizlere bir telefon kadar yakın ve yeri nerede gibi şikayetlerinizi bize bildirin. Bağcılar arcelik iletişim ustamız 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. Sizlere bir telefon kadar yakın.