Bağcılar arçelik servis numarasından bize ulaşabilir ve çağrı merkezi ile iletişim haline geçebilirsiniz. Kendini geliştiren arçelik bağcılar yetkili servisi gün içinde arızaya yetişemeyebilir. Bizim ayrıcalığımız aynı gün içinde servis sağlamamızdır. Bir çok ürün hakkında bilgisi olan arçelik bağcılar servisi haftanın 7 günü kesintisiz teknik destek sağlamaktadır.Bizim numaramızı arayarak servis sağladığınızda garantili bir onarım sağlayıyoruz. Değiştirilen orijinal yedek parçalar bir yıl süre ile garantilidir.

Bağcılar arçelik servisi beyaz eşya arıza ve şikayetlerinize 7/24 çözüm sunmakla beraber yedek parça ve işçilik sunmaktadır. İstanbul arçelik servisi yılların verdiği ustalık ve tecrübeyle tam anlamıyla şikayetlerinize çözüm sunmaktadır. En doğru en yakın konumda yer alam firmamız daha kolay ve pratik işiçilikle yetkili belgeli ustalarımızla sizlere daha kolay hizmet sunmaktadır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşarak uygun fiyat ve pratik çözüm sunmaktadır. Titizlikle onarımı yapılan beyaz eşyalarınıza çamaşır makinesi ve buzdolabından yola çıkarak bulaşık makinesi tamir ve onarımı yapmaktayız.
Oldukça hızlı olan firmamız uzman ekiplerimizle kombi arıza ve bakımını yapmaktadır. Arçelik klima servisi sizlere daha iyi ekip ve işçilik sunmaktadır.1 YIL GARANTİ sunan firmamız iyileştirme ve genişletmektedir.

Bağcılar arçelik servisi bağcılar merkezde garantili ve yetkili belgeli beyaz eşya onarımını yapma yetkisine sahip yaklaşık olarak 15 yılı aşkın bilgi ve ekipmanlarımızla sizlerin yaşamış olduğunuz arızaları dikkate alarak aynı gün içinde masai saatleri içinde servis sağlamaktayız.

Fabrika servis ile iletişim halinde olan bağcılar arçelik servisi bünyesinde çalışan ekiplerimiz yedek parça ile çamaşır makine bulaşık makinesi kombi fırın ocak klima ankastre ocak buzdolabı doğalgaz sobası, gibi arıza ve kurulum ve bakım hizmeti sunmaktayız. Konum olarak tranvay durağına yakın olan firmamız sizlerin yaşamış olduğu arızalarına çözüm sunmaktayız.